28.6.2010
Nové webové stránky Operačního programu Doprava
29.6.2010 - Tisková zpráva - Po více než tříletém fungování webu www.opd.cz se stránky dočkaly významné změny své podoby. Nové stránky podstatně usnadní nejen vyhledávání informací, ale také umožní rychlé a přehledné procházení obsahu webu.


Vzhledem k narůstajícímu objemu informací, které jsou na stránkách zveřejňovány, se Řídící orgán OPD rozhodl pro zatím nejrozsáhlejší změnu své webové prezentace. Doposud změny spočívaly pouze v doplňování nových funkcí, podoba stránek se však od startu programu nezměnila.

Na první pohled je patrná nová vizuální podoba stránek, která je nyní sladěna s mediální prezentací „OPD Lépe se vám pojede“, která odstartovala minulý rok. Změnou prošla i struktura menu. Nově si návštěvník může vybrat ze tří úrovní přístupu – Veřejnost, Příjemce, Žadatel. Toto zjednodušení jistě ocení nejen příjemci podpory z OPD.

Za zmínku stojí i nové funkce, které jsou také součástí změny stránek. Jednou z nich je i generování projectsheetů. Návštěvník stránek si nyní může vytisknout informace o konkrétním projektu, nebo si je uložit ve formátu pdf.